Чи хочете ви підняти настрій і добре відпочити від суєта суєт? Потім поспішати і купити квиток на яскравий, незабутній концерт талановитий піаніст віртуоз, композитор, власник Голлівуду нагороду імпровізації ЄВГЕНІЯ ХМАРА! Вона буде проходити 30 квітня о 19.00 у будівлі Одеської філар
монії. Євген хмара в межах великих українських тур Dubstep vs. Фортепіано з симфонічним оркестром, під естафету диригент Святослав Кондратьєва, представляє новий другий альбом ZNAMENIE – це молоді, гарячої, нечітких, який поєднує в собі сучасних електронних ритмів від повинна і вічність класики .« Я нам
агаюся, щоб об’єднати фортепіано, симфонічний оркестр з рок і Dubstep. Я впевнений, що ця комбінація може бути зацікавлений у тому числі молоді. Один з моїх цілей, щоб показати, молодих людей що оркестр крутий і цікава, сучасної музики та сучасне звучання відкриті хлопчики класичний, тому що це вічне».

Хмара Євген брав участь у сезон 4 шоу «Україна має талант і стала фіналістом. Цінителів класичної музики і українських глядачів були підкорені талант молодий віртуоз музикант і композитор. Це, а також таких шоу нові імена. Хто знає, може бути української аудиторії і не пощастило почути приголомшливий композиції Євгенія “Сказка”, “Магія години” і “Глибина”, не прийняли його.
Також може стати щасливчиком і почути живий магія склад Євгенія візиту його концерт! Магія, світла і розпущеним мелодії неодмінно буде викликати почуття занепокоєння, змоченою в атмосферу, чудес і таємниці і дасть мрійливий настрій. Поспішайте бачити і чути!

З повагою, де Рішельє.

ПМА chmara Одеса

Категорії: Новини Одеси