24 вересня в Одесі відбудеться Гранд концерт Кікабідзе Вахтанг Костянтинович в будівлі музичної комедії! Поспішати! Це варто подивитися! Початок о 19.00.

Ви чекаєте жити, звук і незабутні енергії, щирі емоції і справжнім грузинським чарівність. Буба, як вона називається шанувальників і близьких, часто в Україні. Відомий співак занепокоєння за долю нашої держави, рішуче підтримує українців. Співачка сьогодні на знак солідарності з українцями їх бажання жити в гідність. Твердій позиції може викликати ми тільки щиру вдячність і визнання. Ювілею тур “Мій немодним пісні” співачка почав зі Львова, де він виступав на сцені з Національного оперного театру. Чудовий актор, співак з безмежне чарівність, він все ще такі і 77. Те ж саме Променисті посмішки, sparkle оптимізму в очах. “Chito-Grito”, “Мій рік МНС bogatstvo”-відомий і любимо, кілька поколінь слухачів. І спів декількома мовами Кікабідзе Вахтанг став об’єднувальним точки для представників різних країн та культур.

Поспішати на зустріч з великою людиною, легенда радянському просторі, великий художник, душа Тбілісі! Зустріч обіцяє бути незабутнім! Кікабідзе почав свою кар’єру в 1959 році, році він став співробітником місцевих філармонії. В 1966 році, дебютував у фільмі, з’явився на екранах у зустрічі в горах “, став барабанщик і вокаліст групи”Ore’ra”. Три роки по тому, Кікабідзе Вахтанг за її роль у у фільмі “не плачуть” одержує нагороду за кращий актор в провідну роль. Але його роль в “Міміно” приносить всі популярність і любов слухачів.

Не пропустіть великий концерт в Одесі і сьогодні піклуватися щасливий квиток на концерт Гранд Буба!

З повагою, де Рішельє.

Кікабідзе Вахтанг в Одесі
Категорії: Новини Одеси